Versieringen en ballonnen kopen voor feestjes in en rond Amsterdam

Neem contact op

Wat is een feestje zonder ballonnen en versieringen? Of je nu een verjaardag, een bruiloft, of een examenfeestje viert, zonder ballonnen en andere versieringen, zoals slingers en vlaggetjes, is het geen echt feestje.

 

 Bij feestwinkel Louis Wittenburg in Amsterdam vind je uiteraard een groot assortiment aan ballonnen en versieringen voor elk soort feest. Kom vandaag nog langs in onze winkel aan de Raadhuisstraat 16
of neem contact op.

Ballonnen in alle vormen en maten

Naast losse gekleurde ballonnen zijn er nog veel meer soorten feestelijke ballonnen te koop bij Louis Wittenburg, toegespitst op het feest dat jij wilt vieren. Creëer prachtige ballonbogen voor de sweet 16 van je dochter, of koop een grappige Abraham-ballon voor bij je vader in de tuin. Wil jij een ballon in de vorm van een hart voor Valentijnsdag of een ballon met een lichtje erin voor een huisfeest? Gekleurde ballonnen of ballonnen met opschrift? Bij ons kun je voor elk feest bijpassende ballonnen kopen. Kom ze zelf bekijken in de winkel.

Versieringen en decoraties

Met slingers, vlaggetjes, vrolijk gekleurd papieren serviesgoed, leuke objecten en andere decoraties maak je van elke ruimte een feestelijke aangelegenheid. Of je nu een kinderfeestje organiseert of een jubileum voor je oma, bij Louis Wittenburg in Amsterdam vind je alles wat je nodig hebt. Kom zelf kijken in onze winkel aan de Raadhuisstraat 16 in Amsterdam.

Kom langs

Tijd voor een feestje? Kom versieringen en ballonnen kopen bij feestwinkel Louis Wittenburg in Amsterdam. Je kunt ons ook bellen via 020 - 624 68 86.

Neem contact op