Voor elk feest een pruik kopen in het centrum van Amsterdam

Neem contact op

In de feestwinkel van Louis Wittenburg in de Raadhuisstraat 16 in Amsterdam vind je al jaren een groot assortiment aan pruiken en hoeden voor al je feesten en partijen. Van realistische pruik en stijlvolle hoed tot kleurrijke pruik met sombrero, voor elk soort feest kun je bij ons gepaste hoeden en pruiken kopen.

 

 Kom zelf gezellig kijken naar de pruiken en hoeden in onze winkel. Je kunt natuurlijk ook even bellen als je iets specifieks zoekt, maar het beste laat je je inspireren in onze winkel.

Een pruik of hoed voor elke feestelijke gelegenheid

Wilde je altijd al een wilde blondine met lange haren zijn of kies je voor kort en donker? Wat dacht je van regenbooghaar met de hoorn en oren van een eenhoorn? Of misschien ga je meer voor de sexy e-girl look, met lange roze haren en kattenoortjes? Een pruik voor Sinterklaas, de Kerstman of een (enge of grappige) clown? In de feestwinkel van Louis Wittenburg in Amsterdam vind je een groot assortiment verschillende pruiken. Uiteraard hebben we ook themapruiken voor grotere feestdagen zoals Halloween.

 

Naast heel veel pruiken, verkopen we natuurlijk ook allerlei hoeden, petten, haarbanden, dierenoren en van alles wat je op je hoofd kunt zetten om wat feestelijker over te komen. Of een lekkere dikke hipstersnor natuurlijk! Kom gezellig langs in de winkel om ze allemaal te bekijken!

Kom langs

In de feestwinkel van Louis Wittenburg aan de Raadhuisstraat 16 in Amsterdam kun je de mooiste pruiken kopen. Kom langs of bel ons via 020 - 624 68 86.

Neem contact op