Lekker griezelen met halloweenkleding, -pruiken en meer in Amsterdam

Neem contact op

Bij Louis Wittenburg aan de Raadhuisstraat 16 vind je het grootste assortiment halloweenkleding, -pruiken, -maskers en meer van Amsterdam. Dus ga jij graag verkleed naar een halloweenfeestje of ga je met je kinderen langs de deuren voor 'trick or treat'? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te griezelen.

 

 We hebben ook allerlei griezelige versieringen voor je huis of feestzaal, zoals skeletten, spinnenwebben, pompoenen, en natuurlijk de nodig monsters. Kom vandaag nog langs in onze winkel of bel ons voor meer informatie.

Groot assortiment halloween artikelen

Of je nu op zoek bent naar een griezelige clownskop of een van onze andere enge maskers, of dat je een heel kostuum zoekt; bij feestwinkel Louis Wittenburg hebben we een groot halloweenaanbod. Van zombies tot enge horrorkinderen, bij ons vind je precies wat je zoekt om je vrienden en familie de stuipen op het lijf te jagen. En al dat snoep te krijgen natuurlijk!

Kom langs

Maak een spookhuis van je woning

Naast kostuums verkopen we bij feestwinkel Louis Wittenburg in Amsterdam ook veel halloweenversieringen, om je huis te veranderen in een griezelig spookhuis of de plaats van een volledige zombie-apocalyps! We verkopen ophangborden, tafelversieringen, griezelige slingers en meer. Kom langs in onze winkel aan de Raadhuisstraat 16 om het volledige assortiment aan halloweenversieringen te bekijken, of neem contact met ons op door te bellen of een bericht achter te laten op de contactpagina.

Neem contact op

Tijd om te griezelen! Kom langs bij Louis Wittenburg in Amsterdam om een van onze bloeddorstige kostuums te passen.

Neem contact op